Flamenca Village Fas 4 – Playa Flamenca

Calle Pablo Picasso, Playa Flamenca, Alicante, 03189

Fakta

Status
Nyproduktion
Typ
Lägenhet
Byggår
2023
Antal rum
3
Privat parkering
1

Objektsbeskrivning

Madoson & Partners kan nu äntligen presentera den fjärde och sista fasen av det populära projektet Flamenca Village i Playa Flamenca.

Välj mellan 2 sovrum & 1 badrum, 2 sovrum & 2 badrum samt 3 sovrum & 2 badrum.

Markplanslägenhet med väl tilltagen uteplats, mellanvåning med rymlig balkong eller varför inte en takvåning med balkong samt väl tilltagen privat takterrass.

” The Village” centrala läge erbjuder promenadavstånd, ca 400 m, till populära Flamenca beach, 450 meter till La Zenia Boulevard (ett av Europas största köpcentrum), skandinavisk vårdcentral samt närhet till mängder av restauranger och barer.

Samtliga lägenheter har en öppen och ljus planlösning mellan kök och vardagsrum, golvvärme i badrummen, en väl tilltagen uteplats samt tvättstuga och ett förråd  i bostaden.

En garageplats alternativt parkeringsplats ingår till samtliga lägenheter. Till flera lägenheter ingår även ett låst förråd i anslutning till garageplatsen.

Precis som namnet beskriver så byggs ”The Village” som en community där man har det mesta man behöver. De gemensamma ytorna om ca 17.000 kvm kommer att bestå i gymanläggning, cykelbanor, uppvärmda jacuzzis, 4 poolområden varav 2 uppvärmda vintertid, lekplats, gym med bastu samt en poolbar i anslutning till det ena poolområdet.

Pris 2 sovrum 1 bad från 278 000 €

Pris 2 sovrum 2 bad från 289 000 €

Pris 3 sovrum 2 bad från 345 000 €

Kontakta oss på Madoson & Partners för mer information.

 

 

 

 

Nyckelord

Hiss
Garage/Parkering
Havsutsikt
Takterass
Pool
Lekplats
Gym
Uppvärmd pool
Balkong
Spa
Bevakning
Gated Community

Planritningar

Masterplan fase 3

Upptäck området

Kollektiv trafik
Restauranger
Shopping
Cafe & Barer
Konst & Underhållning
Gym

Liknande objekt

© Madoson & Partners — 2024