Toppmodern & Golfnära Takvåning med Havsutsikt till Salu

Calle Velazquez, La Fuente, Orihuela Costa, Alicante, 03189

Fakta

Status
Resales
Typ
Lägenhet
Byggår
2017
Terass storlek (M2)
52
Antal rum
4
Privat parkering
1
Communityavgift per år (€)
408

Objektsbeskrivning

Varmt välkomna till La Fuente och denna fantastiska, södervända takvåning som bjuder på fri havsutsikt & sol från morgon till kväll.

La Fuente, som ligger i Campoamor endast sju minuter med bil från flera underbara stränder, är ett mycket populärt område som lever året runt. Närheten till inte mindre än fyra mycket välkända golfbanor bland andra Las Colinas & Villamartin samt det breda utbudet av restauranger, barer, apotek, matbutiker och mycket mer, gör området idealiskt oavsett om man kommer hit på semester eller bor här året runt.

Bostaden är uppdelad på två plan och består av tre rymliga sovrum med inbyggda garderober, två badrum utrustade med dusch & golvvärme, kök och vardagsrum i öppen planlösning samt tre södervända terrasser med svårslagen havsutsikt. I bostaden har man även ett rymligt förråd för förvaring av bl.a. resväskor, golfbagar och mycket mer. Terrasserna i anslutning till vardagsrum samt ”master” sovrum har fjärrstyrda markiser med vindsensorer. Takterrassen är utrustad med en heltäckande pergola som, vid behov av skugga, enkelt och smidigt rullas ut.

Uppvärmning & nedkylning med luftkonditionering genom hela bostaden.

På den väl tilltagna takterrassen om ca 38 kvm har man gott om plats för både matbord, loungemöbler och solstolar. Här har de nuvarande ägarna byggt ett komplett utekök med grill, vinkyl & bra förvaring samt ett praktiskt förråd för förvaring av möbler & dynor. På takterrassen finns även den separata tvättstugan.

Till bostaden hör en egen plats på den inhängnade parkeringen där man dessutom har eluttag för uppladdning av elcyklar.
Här finns även ett trevligt gemensamt poolområde som delas av endast 12 hushåll.

Bostaden säljs möblerad enligt överenskommelse.

Nyckelord

Garage/Parkering
Havsutsikt
Takterass
Pool
Balkong
Gated Community

Planritningar

Floor plan
3 Sovrum
2 Badrum
87 M2

Upptäck området

Kollektiv trafik
Restauranger
Shopping
Cafe & Barer
Konst & Underhållning
Gym

Listad av

Liknande objekt

© Madoson & Partners — 2024