Magnifik Södervänd Takvåning i Villamartin – Madoson & Partners

3, Calle Estrecho de Mesina, Villamartin, Orihuela Costa, VC, 03189

Fakta

Status
Resales
Typ
Lägenhet
Byggår
2015
Terass storlek (M2)
70
Antal rum
4
Privat parkering
1
Communityavgift per år (€)
1499

Objektsbeskrivning

Nu kan vi med glädje välkomna er till denna magnifika takvåning i populära Ko Samui i Villamartin.

Takvåningen är i två plan med en boyta på drygt 76 kvm samt tre väl tilltagna terrasser om totalt 70 kvm.
På entreplan välkomnas man av en mindre hall samt kök och vardagsrum i öppen planlösning. Från vardagsrummet har man via ett stort skjutglasparti direktaccess till den väl tilltagna terrassen på inte mindre än 20 kvm.
På detta plan har man dessutom två sovrum samt badrum utrustat med golvvärme. Förutom AC i samtliga rum så har man dessutom utrustat vardagsrummet samt de två sovrummen med element som ger en mycket behaglig och energisnål uppvärmning.

En trappa upp kommer man det tredje och största sovrumet med badrum ensuite utrustat med golvvärme, en terrass i östläge som bjuder på morgonsol 0ch vacker utsikt samt den väl tilltagna takterrassen. Takterrassen som är på 43 kvm har en förstärkt del där man placerat jacuzzin samt ett väl tilltaget förråd med plats för utemöbler, dynor och grill. Utsikten härifrån är  verkligen något utöver det vanliga då man ser praktiskt hela Orihuela Costa & medelhavet men även de vackra bergen bortom La Manga.

Till bostaden, som säljs möblerad, hör en väl tilltagen parkeringsplats på 20 kvm i det gemesamma garaget samt ett förråd på drygt 4 kvm.

Ko Samui är en lugn och behaglig oas som ligger centralt i Villamartin med endast fem minuters promenad till La Fuente. I samfälligheten har man två stora poolområden med barnpool, flera gröna ytor med palmer och planteringar samt en liten lekplats. I La Fuente har man mataffärer, restauranger, bank, apotek och mycket mer. Las Ramblas, Campoamor & Villamartin golf ligger inom promenadavstånd från bostaden. Den kända och populära Las Colinas golf samt stränderna i Campoamor når man på under 10 minuter med bil. För en riktigt bra shoppingupplevelse så besöker man La Zenia Boulevard som ligger endast 5 minuter bort.

Välkomna att kontakta oss på Madoson & Partners för visning eller mer information.

Nyckelord

Hiss
Garage/Parkering
Havsutsikt
Takterass
Pool
Lekplats
Balkong
Gated Community

Planritningar

Upptäck området

Kollektiv trafik
Restauranger
Shopping
Cafe & Barer
Konst & Underhållning
Gym
© Madoson & Partners — 2021